Menü

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Düz Kurabiye ve StarWars Karakterlerim






Çay deyince insanın aklına çaya eşlik edecek bisküvi, kurabiye veya kek gelir haliyle. Onlara çay eşlik etmez de aslında onlar çaya yarenlik eder. Ne yalan söyliyeyim kurabiye pek sevmem oldum olası o yüzden en az yaptığım şeydir. Henelde muffin, cupcake tarzı şeyler daha lezzetli gelir bana. Ama bir kurabiye var ki, kıtır kıtır yeniyor, hiç bayatlamıyor ve açlığınızı da bastırıyor. Tadı oldukça leziz kendisi de bir o kadar hafif oluyor. Adı ne mi? Düz kurabiye:)


Ama konumuz düz kurabiye değil, düz kurabiyenize şekil verecek bu kalıplar. Star Wars'ın ayrı bir yeri var bizde. Kurabiye deneyimini daha da ilginç kılmak için aldığım bu eğlenceli Starwars karakterleriyle düz kurabiyelerimi yapmak daha zevkli. Bu kurabiyeleri şeker hamuruyla da kaplayabilirsiniz elbette, oldukça şık ve eğlenceli oluyorlar. Ama aşağıdaki gibi sade de yapabilirsiniz, ben denedim hem lezzetli hem de çok pratik.


Bu kalıplar ile Star Wars elemanlarını kıtır kıtır yemek isteyen? Darth Vader, Yoda, C3PO, Chewbacca... 4 adet figür... İtmeli mekanizmasıyla hamur yapışmadan kolayca çıkıyor. Artık eğlenceli kurabiye yapmak çok kolay. Detaylı bilgi  Salyangozun Yerinde...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...