Menü

  • Çaydanlık Fokurdarken
  • Çay Deneyimleri
  • Ne İçsek
  • Ne Yesek
  • Pratik Bilgiler
  • Alışveriş
  • DIY
  • Çaylı Resimler
  • Asli The Teapot
  • 6 Ocak 2011 Perşembe

    Uyuuuu, uyuyacaksıın...Sleepytime ile rahatla ve masalsı uykulara dal:)

    Oslo'nun yazları uykusuz zombiler için biraz zor geçer... Ben zor uyuyan bir zombi olduğum için bu deneyimi bizzat yaşadım. Benim için uyku öncesi tüm sesler kesilmiş, tüm ışıklar kapatılmış ve zifiri bir karanlık olması gerekmektedir.. En azından sağlıklı bir uyku çekebilmem için..

    Ama eğer yazın ortasında Oslo'da iseniz durum biraz değişir. Gözlerinizi sımsıkı kaparsınız kaparsınız ama gece olmaz bir türlü..gece yarısını çoktan geçmiş hatta sabahın 2'sini göstermiştir ama hala uyuyamamışsınızdır perdeleri siyah ve sımsıkı kapalı olan o otel odasında dahi... insanlar dışarıda hala gezinir durur çünkü loş bir karanlıktan öte gitmemiştir hiçbir şey. Saat sabahın 4'ünde de zaten aydınlanmaya başlamıştır bile gökyüzü...

    Böyle günlerden biriydi ben bu çayı bulduğumda...

    Sleepytime 40'lık poşet

    Celestial Seasonings'in binbir gece masalları gibi hazırlanmış resimleriyle kalbimizde yer edinen binbir çeşit çayından biri Sleepytime... Kafeinsiz olarak üretilen Sleepytime, yüzde yüz doğal olmasının yanısıra yumuşacık ve tatlı bir tada sahip. İçinizi, kutusunun üzerindeki sıcacık ve içten resimle de ısıtmayı başaran çay, içerdiği papatya ve nane ile gevşemenizi ve günün stresini atmanızı sağlıyor. 

    Sleepytime, papatya ve nanenin yanında birçok doğal bitkinin karıştırılmasından oluşuyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden toplanan bu bitkiler arasında Batı Hindistan'ın limon otu, ıhlamur çiçekleri, böğürtlen yaprakları, portakal çiçekleri, akdiken ve gül goncası da bulunuyor.



    Çayın birçok farklı çeşidi de Celestial Seasonings tarafından üretilmeye devam ediyor. Detaylı bilgi için;


    >Sleepytime®

    “Sleepytime’s comforting aroma and perfectly balanced flavor are achieved by blending soothing herbal ingredients from around the world – including floral Egyptian chamomile, cool spearmint from the Pacific Northwest, and lively Guatemalan lemongrass. This global synergy is only fitting, since all over the world, generations of tea lovers have wound down their day with Sleepytime.” — Charlie Baden, Celestial Seasonings Blendmaster Since 1975>

    Sleepytime 20'lik poşet

    2 yorum:

    1. Merhaba Melike,
      uyku sorununa tam bir çözüm bulma şansı yok tabii ki, ama sana "mega tea relax" çayını önerebilirim. Çay organik hammaddeden elde edilmiş. İçimi çok hoş ve yarım saat içersinde omuzlarında rahatlığı hissedip gevşediğini fark ediyorsun. kesin çözüm mü? tabii ki hayır, ama çaylarak güzel bir alternatif olabilir. ürünü gnc mağazalarında bulabilirsin... şimdiden iyi uykular...:-)

      YanıtlaSil
    2. tavsiyen için teşekkürler...araştıracağım ben de:)

      YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...