Menü

  • Çaydanlık Fokurdarken
  • Çay Deneyimleri
  • Ne İçsek
  • Ne Yesek
  • Pratik Bilgiler
  • Alışveriş
  • DIY
  • Çaylı Resimler
  • Asli The Teapot
  • 15 Aralık 2014 Pazartesi

    Tea&Pot ve İzmir Gourmet Guide ile Çay Tadımı Etkinliği

    Sevgili çay severler,

    6 Aralık Cumartesi günü, İzmir Alsancak Tea&Pot cafede İzmir Gourmet Guide ile birlikte çok tatlı bir etkinlik gerçekleşti. "Tea&Pot Çay Workshop” etkinliğine davet almama rağmen, İstanbul'da olmam dolayısıyla çok istememe rağmen katılım gösteremedim. Ancak hem Tea&Pot'un nazik sahipleri, hem de İzmir Gourmet Gıide beni de unutmayıp benimle de paylaşımda bulundular.

    İzmir'de aslında benim de burada yapılmasını çok istediğim tarzda; 2 saatlik bir çay workshop'u düzenlendi. İzmir Gourmet Guide 2.Lezzet Buluşması, "İzmir Gourmet Guide Bir Adım Öne Çıkanlar Ödüllü” şirin Tea&Pot'ta; yeme-içme bloggerlarını biraraya getirdi.




    2 saat süren workshopa katılanlar çay, çay çeşitler ve özellikleri konusunda uzmanlardan bilgiler alırken, çayın tarihi yolculuğuna farklı tadımlar eşliğinde şahitlik ettiler. Baya aklım kaldı ne yalan söyleyeyim:) Ama Tea&Pot bana da şirin tadım paketlerinden göndermeyi ihmal etmedi, nezaketinden ötürü Nihan Hanıma tekrar teşekkürler. Şirin çay kutusundan çıkan çeşitli çayları denemek ve tadları konusunda sizlerle paylaşımda bulunmak için sabırsızlanıyorum.

    The Tea Lady Çantasına bayıldım, tam bana göre:)
    Daha önceleri İzmirli çayseverleri daha da çok ilgilendirecek veya yolu düşen herkesi cezbedebilecek sevimli Tea&Pot cafe ile ilgili paylaşımlarda bulunmuştum izleyicilerim hatırlayacaktır. İzmir Gourmet Guide'ı da bilmeyenler için biraz anlatmak isterim.

    İzmir'in gurme hayatına katkıda bulunmaya çalışan, değerli bir yayın olan Gourmet Guide, İzmir'in yeme içme rehberi, aynı zamanda mekanları ön plana çıkarmayı ve insanları buluşturmayı, İzmir'de lezzetleri keşfetmeyi planlayan bir oluşum. Birikimini ve tecrübelerini tüm İzmirlilerle paylaşabilmek adına daha aktif projelerle sosyal hayata daha fazla karışmak için paydaşlarıyla birlikte yola çıkıp bu tip lezzet buluşmaları gerçekleştiriyor. Umarım birgün İzmir'de yolumuz kesişir.

    Bir diğer güzel haber de; öncelikle İzmir ve çevresinde yer alan yemek-içmek-eğlence mekanlarının adres ve detay bilgilerini kitabın dışında da kolay kullanılabilir bir uygulama ile ve yakın zamanda makro olarak yayına girecek websitesi ile kullanıcıları ile paylaşacak olması. Eee ne de olsa artık her bilgiye internet ortamından ulaşabiliyoruz. Ama masanızda duracak kitabını da şiddetle tavsiye ederim:)

    Şunu da belirtmek gerekir ki; İzmir Gourmet Guide'ın belirttiğine göre, kitabın içinde de yer alan değerli yazı dizileri ve özel dosyaları da bir anlamda hayatı geçirmek ve İzmir'e İzmir'i sevenler ile daha da anlam katabilmek amacını taşıyor.





    Tea&Pot'tan gelen çeşitli çaylar var sırada. Her birini deneyimleyip sırayla burada paylaşacağım. İzlemede kalın:)

    Detaylı bilgiler için:

    Tea&Pot Cafe
    www.teapot.com.tr
    instagram.com/teapot_
    www.facebook.com/pages/Tea-Pot/127866330650131
    Adres: 1379 Sokak 15/B Kültür Mah. Alsancak/ İZMİR


    3 yorum:

    1. Umarım bir daha ki sefere beni de çağırırlar.

      YanıtlaSil
    2. Merhaba :) Sizi blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım bana da beklerim :)
      suslusirine.blogspot.com.tr

      YanıtlaSil
    3. Merhaba :) Bloğunuza pembemakyajçantam'ın blog keşif etkinliğinden ulaştım ve takibe aldım. Benim bloğuma da beklerim. Sevgiler :)
      bakimliginepig.blogspot.com.tr

      YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...